torsdag 1 februari 2018

Månadssammanställning Januari!


Återigen dags att kika på hur det går och sett till utgående soliditet 171231 på 55,44% ser det aningen sämre ut. De bidragande faktorerna är att rapporter från Intrum och H&M igår mottogs med minst sagt kyla (-ca 10% ner vardera) samt att jag omvärderat värdet på vår bostadsrätt. Ingen kan ha missat att Stockholmsmarknaden gått ner och att det för tillfället är svårt att få bostäder sålda.

Balansräkning Kneg till Deg
Januari
Eget kapital
2 391 021 kr
Soliditet (andel av tillgångar som är eget kapital)
54,46%
Har läst att några bloggkollegor toksålt H&M, själv sitter jag still i båten. Däremot ser jag ingen anledning att öka mer i H&M, eventuellt blir det en ökning i Intrum och Indutrade inom kort. Gillar dem båda och tror på sikt att uppköpet av Lindorff kommer ge utdelning. 

Snöbollen, även kallad aktieportföljen börjar ta lite fart och Investor, Castellum och Intrum har än så länge valt att höja utdelningen.

Keep doin' you!

2 kommentarer:

 1. Ja än är det inte köpläge i H&M, den ska ner mer är min gissning. Kul att se nån som också trår på AT&T. Vi köpte på oss en skvätt för några dagar sen..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för kommentar =) Ja, rätt intressant att dagen efter stortappet i HM så kommer amerikanska storägaren Harris och understryker att de tror på bolaget och att bolaget kommer prestera vilket gav uppgång!
   AT&T, undrar om de får igenom fusionen...? Håller tummarna annars är det oavsett ett fint bolag med god historik! Mvh Kneg

   Radera